Είμαστε λίγες μέρες μακριά από το Fashion Room Service Thessaloniki, το οποίο έρχεται στις 8 Μαΐου στο COLORS URBAN HOTEL! Το αγαπημένο fashion party επιστρέφει στην ανοιξιάτικη εκδοχή του παρέα με τον OFFRADIO! Aπό τις 17.00 τα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια του ξενοδοχείου υποδέχονται το πιο cool κοινό της πόλης σε ένα fashion event διαφορετικό από όλα τα άλλα!

Ένα από τα brands που θα δεις στο Fashion Room Service Thessaloniki είναι τα πρωτότυπα funky σχέδια του brand Blackblom.

 

Ποια είναι η ιστορία πίσω από το brand σου και ποια η πηγή της έμπνευσής σου;

Ανέκαθεν είχα μια αγάπη για την μόδα και πάντα με ενδιέφερε το πως θα ντυθώ, πως θα συνδυάσω ωραία τα ρούχα μου κλπ. Επειδή το στιλ μου ήταν πάντα πολύ απλό και basic, θυμάμαι να λέω στις φίλες μου ποσό ωραία θα ήταν αν είχα μια μπλούζα με ένα ιδιαίτερο σχέδιο και ότι κάποια στιγμή θα κάνω τη δική μου σειρά! Έτσι κ έγινε λοιπόν! Δειλά δειλά ξεκίνησα με κάποια σχέδια και έπειτα, αντλώντας έμπνευση από την καθημερινότητα μου, από διάφορα ταξίδια, από την δουλειά μου και γενικότερα από ό,τι μπορεί να με εξιτάρει, συνέχισα και κατέληξα στην πρώτη μου συλλογή.

 

Διαβάστε το άρθρο εδώ.