Από το skate και το surf μέχρι τη γιόγκα, από τους πλανήτες μέχρι τις μπύρες, η Ariadni Blom τυπώνει ποιοτικά τα σχέδια της πάνω σε άνετα t-shirt και hoodie.

Τα τελευταία χρόνια, βλέπουμε όλο και περισσότερα brands να επενδύουν στην (σταθερή) τάση που θέλει τα t-shirt και τα hoodie να έχουν το πιο ποιοτικό τύπωμα, να έχουν σχέδια που να αποτελούν μια «δήλωση» για όσους τα φοράνε, να μην θεωρούνται αυστηρά πρωινά ρούχα αλλά να μπορούν συνδυαστούν ποικιλότροπα και να υποστηρίζουν διαφορετικές, περιστάσεις και στυλ.

Ένα από αυτά τα εγχώρια brand ακούει στο όνομα Blackblom. «Σαν ιδέα το blackblom γεννήθηκε το 2002, όμως, η πρώτη συλλογή ξεκίνησε το 2013 όταν αποφοίτησα από τη σχολή μόδας και ξεκίνησα να δουλεύω στο αντικείμενο μου σε μια εταιρία και παράλληλα έκανα και freelance ως illustrator για διάφορες εταιρίες σε όλο τον κόσμο, όπως περιγράφει η δημιουργός και σχεδιάστρια του brand, Ariadni Blom.

Ο βασικός της στόχος από την πρώτη συλλογή μέχρι σήμερα είναι το ποιοτικό τύπωμα. «Μετά από κάποια χρόνια και δουλεύοντας παράλληλα στο χώρο της μόδας τον Ιανουάριο του 2018 κυκλοφόρησα την πρώτη ready-to-wear συλλογή αποκλειστικά με t-shirt και hoodie».

Δείτε όλο το άρθρο εδώ

Shop similar items

Δεν χρειάζεται να έχεις σανίδα για να φορέσεις Βlackblom
18€

OUTFIT COLLECTIONS