ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€! Shop Now

Mini Cart

Από το skate και το surf μέχρι τη γιόγκα, από τους πλανήτες μέχρι τις μπύρες, η Ariadni Blom τυπώνει ποιοτικά τα σχέδια της πάνω σε άνετα t-shirt και hoodie.

Τα τελευταία χρόνια, βλέπουμε όλο και περισσότερα brands να επενδύουν στην (σταθερή) τάση που θέλει τα t-shirt και τα hoodie να έχουν το πιο ποιοτικό τύπωμα, να έχουν σχέδια που να αποτελούν μια «δήλωση» για όσους τα φοράνε, να μην θεωρούνται αυστηρά πρωινά ρούχα αλλά να μπορούν συνδυαστούν ποικιλότροπα και να υποστηρίζουν διαφορετικές, περιστάσεις και στυλ.

Continue Reading “Δεν χρειάζεται να έχεις σανίδα για να φορέσεις Βlackblom”

Η BLACKBLOM ήρθε για να μας “διδάξει” στυλ! Τα σχέδια μοναδικά όπως και η ποιότητα. Ρούχα για τους λάτρεις του streetstyle (μικρούς και μεγάλους), 100% βαμβακερά. T-shirts, φούτερ, hoodies με illustrated σχέδια, που σίγουρα θα σε κάνουν να νιώθεις,να είσαι stylish και να ξεχωρίσεις.!

Continue Reading “ΓΝΏΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΙΟ COOL ΕΤΑΙΡΕΊΑ #STREETWEAR!”

ους κατάστημα, αρκεί για να τους γνωρίσεις καλύτερα. Η αγάπη τους για τη δεκαετία του ’90 και τη streetwear ένδυση τους ώθησε στο να δημιουργήσουν μια εταιρεία, που θα μπορεί μέσα από τα ρούχα της να δώσει στο κοινό της κάτι ξεχωριστό.

Τα ρούχα αποκαλύπτουν στοιχεία της προσωπικότητας μας, για αυτό και στόχος της εταιρείας Blackblom είναι να δημιουργεί μοναδικά κομμάτια, που θα κάνουν όσους τα φορούν να αισθάνονται ο εαυτός τους. Προσπαθούν συνεχώς να γίνονται καλύτεροι και να εξελίσσονται με βάση τις ανάγκες της εποχής. Δεσμεύονται ωστόσο πως δεν θα χάσουν ποτέ την “ταυτότητα” τους!

Continue Reading “Ooh tie dye my love!”

Το The Fashion Room Service Thessaloniki στις 31 Οκτωβρίου ήρθε στο COLORS URBAN HOTEL! Το αγαπημένο fashion party «ανέβηκε» Θεσσαλονίκη στην φθινοπωρινή εκδοχή του παρέα με τον OFFRADIO! Aπό τις 16.00 τα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια του ξενοδοχείου υποδέχτηκαν το πιο cool κοινό της πόλης το οποίο ήρθε σε επαφή με αγαπημένα fashion brands και ανακάλυψε νέους σχεδιαστές και labels.

Continue Reading “BLACKBLOM: Το brand από τη Θεσσαλoνίκη με τα πιο cool φούτερ θα είναι στο Fashion Room Service”

Είμαστε λίγες μέρες μακριά από το Fashion Room Service Thessaloniki, το οποίο έρχεται στις 8 Μαΐου στο COLORS URBAN HOTEL! Το αγαπημένο fashion party επιστρέφει στην ανοιξιάτικη εκδοχή του παρέα με τον OFFRADIO! Aπό τις 17.00 τα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια του ξενοδοχείου υποδέχονται το πιο cool κοινό της πόλης σε ένα fashion event διαφορετικό από όλα τα άλλα!

Ένα από τα brands που θα δεις στο Fashion Room Service Thessaloniki είναι τα πρωτότυπα funky σχέδια του brand Blackblom.

 

Continue Reading “Τα πολύχρωμα funky ρούχα Blackblom έρχονται στο Fashion Room Service Thessaloniki!”