Καλώς ήρθατε στην BLACKBLOM. Αυτοί οι όροι χρήσης μπορούν να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά παρακάτω, πριν ολοκληρώσετε την online παραγγελία σας.

1. ΓΕΝΙΚΑ

Μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα της BLACKBLOM μέσω της ιστοσελίδας μας. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία παρακαλώ επικοινωνήστε μέσω email εδώ [email protected]. Όλα τα εμπορεύματα είναι της ιδιοκτησίας μας, μέχρι να ολοκληρωθεί η πληρωμή. Σε περίπτωση απόπειρας απάτης ή παραβίασης θα ενημερωθούν άμεσα οι αστυνομικές Αρχές και η εταιρία έχει κάθε δικαίωμα να ακυρώσει ή να καθυστερήσει την παραγγελία.

Η Εταιρία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να εξασφαλίσει ότι το περιεχόμενο της BLACKBLOM θα περιλαμβάνει πλήρεις, ακριβείς, σαφείς, έγκυρες, κατατοπιστικές, αληθείς και μη παραπλανητικές πληροφορίες. Σε κάθε περίπτωση δεν προκύπτει οποιασδήποτε μορφής ευθύνη, δέσμευση ή εγγύηση της Εταιρείας σχετική με την ασφάλεια και το περιεχόμενο.

2. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ/ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ/ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η παραγγελία αποστέλλεται μεταξύ 2-10 εργάσιμων ημερών, αναλόγως την περιοχή και την χώρα. Όλες οι παραγγελίες εντός Ελλάδος πραγματοποιούνται με την SPEEDEX ,Elta Courier Door to Door και οι παραγγελίες εκτός Ελλάδος με DHL και οι χρεώσεις ποικίλουν ανάλογα με την χώρα αποστολής.

3. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

-Χρεωστικής κάρτας

-Paypal

-Κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό

  • Viva wallet bank
  • Pireaus bank
  • Eurobank

Στην περίπτωση που κάνετε παραγγελία με κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικού λογαριασμό, αν η πληρωμή γίνεται από διαφορετική τράπεζα από αυτή της εταιρίας, τα έξοδα του εμβάσματος επιβαρύνουν τον πελάτη.

-Παραλαβή από το κατάστημα (μόνο για Θεσσαλονίκη)

-Αντικαταβολή (μόνο για Ελλάδα)

4. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ / ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν για αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων μέσα σε 15 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παραλαβής. Τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να συνοδεύεται από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς και να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη χωρίς φθορές. Πριν από κάθε επιστροφή, παρακαλούμε να προηγηθεί συνεννόηση με το ηλεκτρονικό κατάστημα BLACKBLOM. Σας ενημερώνουμε ότι οι Μάσκες προστασίας προσώπου δεν επιστρέφονται για λόγους υγιεινής. Τέλος, είναι σημαντικό να ακολουθήσετε τις οδηγίες πλύσης των ρούχων, όπως αναγράφονται στις ετικέτες τους ή στις περιγραφές που υπάρχουν κάτω από κάθε προϊόν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Για κάθε απορία ή διευκρίνηση είμαστε στην διάθεση σας!

Τρόποι επικοινωνίας

Email: [email protected]

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 278302 και +30 6951803476

Διεύθυνση καταστήματος / επιστροφών: BLACKBLOM: Σπύρου Λούη 1, 546 22, Θεσσαλονίκη